Regös fesztivál

Meghirdetés

2021.06.25.-06.27.

A Magyar Cserkészszövetség és a Regös Alapítvány meghirdeti a Regöscserkész fesztivált. Programunkat minden cserkészt, és nem cserkészt  – aki volt már, és aki még nem – szeretettel várunk.

A tábor helyszíne: Várpalota, Nepomuki Iskola

A programból: folyamatos néptánc- és énektanulás, kézműves foglalkozások (gyékény- és vesszőmunkák, nemezelés, szövés, gyöngyözés, bőrözés, batikolás, agyagozás, hímestojásfestés), előadások (hangszeres, ill. néprajzi), népszokások felelevenítése (regölés, téltemetés, pünkösdölés stb.), népi játékok, minden este táncház stb.

Részvételi díj: 5 000 Ft naponta

Ne feledd, hogy jelentkezésed az előleg beérkezésétől válik érvényessé!
Napi 2 500 Ft előleget a következő számlaszámra várjuk: 11703006-20056388 (OTP).
A kedvezményezett rovatba kérjük a következőt feltüntetni: Regös Alapítvány.
A megjegyzés rovatba kérjük a következőt feltüntetni: Név-adomány (például: Minta Márton-adomány).

Azoktól a cserkésztestvéreinktől, illetve szüleiktől, akiknek ez nem jelent gondot, örömmel veszünk, és hálásan köszönünk a tábordíjon felüli támogatást, amellyel hozzájárulnak a tábor színvonalának növeléséhez és körülményeinek javításához. Egyéb (bármely) termék-támogatásokat is hálásan köszönünk, ha valakinek erre van lehetősége vagy kapcsolata. A támogatásokat előzetesen Jász Mihállyal egyeztetve az alul írott elérhetőségeken, helyszínen a regisztrációnál vagy a „logisztikán” várjuk és előre is köszönjük.

Az egyes altáborokba szokásosan nem kell külön jelentkezni. A táborba jelentkezőket értesítjük, melyik altáborba tartoznak.

Ezek a jelentkezési feltételek 2021. június 14-ig érvényesek.

Közös utazás: Mint a korábbi években, idén is lehetőség nyílik a táborhelyre való közös utazásra Budapestről, erről mindenkit a megadott e-mail címén még pontosan értesítünk. Az utazás díját nem tartalmazza a tábordíj, tehát ezt közös utazás esetén még a tábordíjon felül be kell fizetni.

Jelentkezés:

A tavalyi évhez hasonló módon jelentkezni ezen a kérdőíven lehet: 
https://forms.gle/R21NVJfFWLPV4S5z9

A kérdőívre átlépéssel elfogadod a fenti feltételeket!

Problémákkal, kérdésekkel, (előbb megy, később jön), forduljatok bátran hozzám:

Jász Mihály csst. tpk.              (06-30-843-79-73)           jaszmiska@gmail.com