Táborparancsnok:

Csanády Lőrinc 205.

Altáborparancsnokok:

kiscserkész – Végh Anna 32.
cserkész – Varga Péter 205.
rover – Kovács Lóránt 412.
egyetemista – Vukics Adri
logisztika – Hauser Veró 442..

 

Idén mind a hárman először voltunk a Regös rover altáborában. Külön-külön és együtt is nagyon élveztük! Csilla rengeteg új emberrel találkozott, Piroska már negyedik táborában vett részt, és ezt is ugyanúgy élvezte, mint a többit. Verus – hozva a formáját – térdsínben is jól érezte magát. A törzs nagyon közvetlen volt velünk, személyes kapcsolat alakult ki közöttünk. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

Szauer Csilla, Nényei Piri, Mihálffy Verus

A többévi unszolás után beadtam a derekam… Elmentem Regösbe. És közel sem bántam meg. Igaz, az első napokban kicsit elveszettnek éreztem magam, mert mindenki a rég nem látott ismerőseivel örvendezett a találkozásnak. Így mi, első regösösök feszengve álldogáltunk a tömeg szélén. De nem telt bele néhány nap, és már mi is elvegyültünk a többiek között, mintha már évek óta ismernénk mindenkit.

Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nem kell félni, mindenkinek van első Regöse…

Lindmayer Lelle

Idén voltam először a regöstábor rover altáborában, ami rengeteg meglepetéssel szolgált, remek fakultatív programok(esti csillagnézős ima, tánctanítás) színesítették a tábort. Élveztem a programokat és különösen örültem, hogy mi táncolhattunk a három menyasszonnyal az esküvőn. A kézművesek, a tánctanítások és az esti táncházak ebben az évben is szuperek voltak. Nagyon élveztem, biztos megyek jövőre is!!!

Nényei Piroska


Képek és videók a táborról:
[picasaalbum id=23]

Egyéb infó itt.